Xamarin

Bent u klaar voor de Mobile Mindshift? Heeft uw organisatie al een mobiele applicatie? Of overweegt u er één te maken? Dan haalt u voordeel bij het gebruik van een platform dat zorgt dat alle devices op iOS, Android, Mac en Windows te bereiken zijn met een 100% native app. Xamarin is hierin de oplossing.

U wenst gebruik te blijven maken van de C# kennis en kunde binnen uw organisatie. U ziet de voordelen van standaardtechnologie. Met Xamarin kunnen uw developers in één gezamenlijke code-base aan meerdere platformspecifieke applicaties werken. Daardoor hoeft dit niet telkens opnieuw te worden geschreven. Waar een native app voor elk besturingssysteem opnieuw gebouwd moet worden, is dat bij Xamarin slechts eenmalig. Daarbij biedt Xamarin ook veel voordelen ten opzichte van het beheer van meerdere native apps. Xamarin is een populaire technologie en biedt API’s waarmee verschillende platformen aangesloten kunnen worden. Zo behaalt u tijdswinst en efficiency bij het ontwikkelen van uw mobiele apps.
Macaw is Premium Partner van Xamarin. Dat betekent dat wij gecertificeerde Xamarin developers aan boord hebben, u dedicated support vanuit Xamarin kunnen bieden, en succesvol aangetoond hebben dat wij Xamarin expert zijn in diverse klanttrajecten.

Wilt u hierover verder praten met ons? Neem dan contact op, we helpen u graag verder.

Xamarin is een van onze expertises

Business apps

Business Apps zijn productiviteitstools die medewerkers in staat stellen een eigen set aan processen, data inzichten en functies te maken. Specifieke deelfuncties uit bedrijfsspecifieke processen, maar dan volledig gericht op het optimaal ondersteunen van de medewerker in zijn of haar context. We bekijken dit vanuit user-perspectief: de rol en workflow van de werknemer(s). Business Apps kunnen uw Employee Empowerment strategie versterken.

Certified premier partner Xamarin

Macaw is een van de weinige Nederlandse Certified Premier Consulting Partners van Xamarin. Vanaf 2013 mag Macaw dit predicaat al dragen en Macaw is trots op de Xamarin projecten die al uitgevoerd zijn. Bekijk de klantcases op deze pagina om te lezen wat dit onze klanten heeft opgeleverd.

Android, iOS, Mac

Door gebruik te maken van Xamarin zijn apps direct en optimaal toegankelijk op mobiele platforms als Android, iOS, Mac en Windows. Gezamenlijk hebben Google en Apple met hun mobiele besturingssystemen vrijwel de volledige markt in handen dus is het belangrijk dat uw business apps toegankelijk zijn op deze smartphones.

Xamarin cases