Wat kunnen we voor u betekenen?

Social Collaboration

Betrokken personeel is een zegen voor het bedrijfsleven: hogere productiviteit, meer winst en een hogere omzet. Door uw medewerkers in staat te stellen alle eisen van het werk en leven eenvoudig met elkaar te verenigen en naadloos op elkaar aan te laten sluiten, creƫert u een sociale business.

Business Integration

Het integreren van uw backoffice-omgeving met een goede ontsluiting naar uw frontend-omgeving en aansluiting met uw supply chain management, stelt uw organisatie in staat efficiƫnter te werken met betrouwbare gegevens waarbij u tegelijk kosten bespaart.

Outsourcing

Meer grip op IT, flexibiliteit in de business en stabiliteit in de operatie, lagere beheerkosten, altijd up-to-date software. Zo maar wat voorbeelden die een ideale wereld van de IT-manager schetst. Outsourcing kan u daarbij helpen.

Marketing Automation

MarketingAutomation
Stel u kent de smaak van de bezoeker die rondkijkt in uw winkel... Stel u ziet haar sociale relatie met die andere klant op uw website... Stel u kunt 80% van haar volgende stappen voorspellen...Wat zou u doen?

Business Analytics

Grip krijgen op data. Zodat u tijdig kunt sturen in plaats van achteraf constateren. Resultaten kunnen meten, rapporteren en vooral trends kunnen voorspellen. Kortom: inzicht krijgen in het verhaal achter de cijfers. Dat is de kracht van business analytics!

Cloud

Cloud on your terms. Flexibele en schaalbare IT tegen lage kosten. De wens van iedere IT- en businessmanager en nu ook echt mogelijk met cloud-technologie.

Klanten cases

Harry
  • Digital Transformation
  • Social Collaboration
Carlo
  • Business Integration
Gert
  • Marketing Automation
Johan
  • Outsourcing
  • Cloud
Ralf
  • Business Analytics