Business Analytics

Grip krijgen op data. Zodat u tijdig kunt sturen in plaats van achteraf constateren. Resultaten kunnen meten, rapporteren en vooral trends kunnen voorspellen. Kortom: inzicht krijgen in het verhaal achter de cijfers. Dat is de kracht van business analytics!

U heeft behoefte aan ordening in de data die belangrijk is voor uw organisatie. U wilt dat de data die u nodig heeft betrouwbaar is en beschikbaar in een veilige omgeving. U wilt weten of de beslissingen die u neemt de juiste zijn. Dat dit meetbaar is en inzichtelijk, zodat u op een eenvoudige wijze én onderbouwd naar uzelf, uw organisatie of externe instanties verantwoording kunt afleggen. Bijvoorbeeld of uw kostenstructuur in de juiste balans is, of hoe er meer inkomsten uit bestaande en nieuwe markten en/of doelgroepen gehaald kan worden door bijvoorbeeld klantprofielen te verrijken om betere service te bieden? Door direct zicht te hebben op waar de kansen en verbeterpunten liggen en wat de trends zijn kunt u veel effectiever en efficiënter opereren.

 Door alle beschikbare data uit uw eigen systemen, systemen van externe partijen, van websites of sociale media te koppelen en te vertalen naar de juiste inzichten kunt u de beste beslissingen maken. Deze soms zeer grote diversiteit van gegevens (veelal aangeduid met de term ‘big data’) kunnen worden verrijkt en gedeeld met de juiste personen.
Er kunnen analyses gedaan worden met behulp van technieken voor proces- en datamining. Niet alleen werken met cijfers die op afroep beschikbaar zijn, maar direct verbanden kunnen leggen omdat ze slim gefilterd zijn en eenvoudig toegankelijk voor uw medewerkers. Uw organisatie beschikt op ieder niveau over de juiste inzichten om de juiste beslissingen te nemen en misschien nog wel belangrijker trends te voorspellen.

Met business analytics software krijgt u grip op data in een veilige en betrouwbare omgeving. Krachtige BI-tools voor rapportagemogelijkheden, analytics, scorecarding, dashboarding, forecasting en budgettering behoren tot de expertise gebieden. Het resultaat is meer structureel inzicht, grip, controle en sturing rond de bedrijfsprocessen en kunt u sneller acteren op toekomstige ontwikkelingen omdat u ze al gesignaleerd heeft.

Wilt u hierover verder praten met ons? Neem dan contact op, we helpen u graag verder.

Onze expertise

Business Intelligence

In één oogopslag zien hoe efficiënt en rendabel uw organisatie is? u wilt toch weten of de beslissingen die u neemt de juiste zijn? Dat dit meetbaar is en inzichtelijk. Zodat u kunt zien waar iets mis gaat en daar direct op kan sturen. Niet alleen werken met cijfers die op afroep beschikbaar zijn, maar direct verbanden kunnen leggen tussen verschillende cijfers. U heeft behoefte aan ordening in de data van uw organisatie, omdat u wilt kunnen sturen waar nodig. Bovendien wilt u op een eenvoudige wijze én onderbouwd verantwoording kunnen afleggen. Wij helpen u dit te realiseren met Microsoft BI-tooling.

MARKETING INTELLIGENTIE

U weet het aantal bezoekers van uw website. Maar weet u ook hoeveel procent daarvan direct afhaakt? U wilt uw site optimaliseren voor mobile devices. Maar hoeveel procent van de bezoekers gebruikt een mobile device? De webshop draait redelijk. Maar weet u welke type klanten er op de website komen? Zou de omzet verhoogd kunnen worden door acties per klantengroep op te zetten? Of door te personaliseren? En hoe berekent u de impact en effectiviteit van uw social media initiatieven? Wij helpen u graag verder.

Het Digitale Platform Voor Het Onderwijs

Goed onderwijs leveren is het bestaansrecht van uw onderwijsinstelling. Om te weten hoe succesvol u bent, wilt u op een transparante en eenduidige manier zicht hebben op de ontwikkelingen. U wilt op een eenvoudige wijze verbanden kunnen leggen tussen de verschillende cijfers én onderbouwd verantwoording afleggen aan de Raad van Toezicht, onderwijsinspectie en andere overheidsinstellingen. Dit alles in een toekomstvaste digitale werk- en leeromgeving waarin deelnemers, docenten en het management effectief kunnen samenwerken en meegroeien naar een toekomst waarin uw deelnemers op basis van goed vakmanschap worden opgeleid, afgeleverd en daarmee succesvol zijn in hun toekomstige werkomgeving. Informeer naar de mogelijkheden.

PROJECT MANAGERS & PROGRAMMA MANAGERS

Al onze projecten worden geleid door zeer ervaren projectmanagers en programmamanagers. Maar u kunt onze projectmanagers ook inzetten voor uw eigen projecten en programma’s. Ze hebben ervaring met het toepassen van beproefde projectmanagement processen, waarbij de IPMA Competence Baseline (ICB®) van IPMA® (International Project Management Association) een belangrijke richtlijn is. Onze professionals zijn allen IPMA® gecertificeerd en een aantal van hen is daarnaast ook RUP, Scrum en PRINCE2™ gecertificeerd. Indien gewenst nemen de projectmanagers een eigen toolkit mee met ‘Best Practice’ processen, templates, metrics en dashboards. Informeer naar de mogelijkheden.

MANAGED SERVICES

Voor al onze oplossingen geldt dat u ze in beheer kunt geven aan ons. Dat varieert van het compleet overnemen van het beheer van IT-infrastructuren en (technisch) applicatie beheer tot steeds meer ook het beheer van de werkplek. In een hybride-omgeving (public, private cloud) en on-premises. Speerpunten zijn continuïteit, innovatie en kwaliteit. De primaire klantcontacten worden verzorgd vanuit de Servicedesk. Processen als service management, change management en incident management zijn uiteraard volgens ITIL en ASL best practices ingeregeld.