GEEN KLANT IS HETZELFDE, TOCH?

Finance & Insurance

Een aantal van uw branchegenoten is ver gevorderd met de digitalisering van hun organisatie. Digitale transformatie brengt uitdagingen met zich mee. Menig organisatie beschikt over een uitgebreid applicatie landschap, waardoor het verkrijgen van een eenduidig klantbeeld kostbaar en complex is. Ditzelfde geldt voor het bieden van een eenduidige ervaring in elk onlinekanaal. Macaw assisteert bij het consolideren, integreren en verrijken van uw applicaties. Bv. CRM, CMS en (predictive)analytics. Ook helpen we bij het uitlijnen van de ICT-architectuur met uw bedrijfsdoelstellingen.

Services

BI
Voor elk bedrijf dat een dienst levert, zijn tevreden klanten ambassadeurs voor hun merk. Maar de tegenwoordige klant is niet snel tevreden. Ze zijn ongeduldig en hebben veel alternatieven binnen één muisklik. Dat vraagt van uw organisatie: een eenduidige klantbeleving in de verschillende kanalen; een 360graden klantbeeld; een goede klantcontactstrategie; eenduidige klantdata en een IT-structuur die dat mogelijk maakt. En juist daar kunnen wij u bij helpen.

Manufacturing

De digitalisering en de immer online aanwezige klant heeft een grote impact op uw business. Het beïnvloedt uw hele supply chain. Van klantcontact tot planning, van forecast tot voorraad, van marktanalyse tot campagne. Daarom helpen wij klanten in deze branche onder andere bij het beter verzamelen, analyseren en voorspellen van klantgedrag. En bij de integratie van de back-officesystemen, ERP en/of CRM met de verschillende klantkanalen. Dat levert u een flexibelere organisatie, een kortere time-to market en kostenefficiency.

Industry

Logistieke partijen, partijen die producten en halffabricaten maken, goederen-leveranciers, het zijn marktpartijen, die wij helpen met systeemintegratie, optimalisatie van het IT-landschap, verder automatiseren van het productieproces, middleware. Door de technologieën, zoals cloud, marketing automation en Power BI daarbij te integreren in het hele proces van ontwerpen, fabriceren en distribueren kunt u marktgerichter acteren.

Onderwijs & Zorg

U weet het. Goed onderwijs is het bestaansrecht van elke onderwijsinstelling. Instellingen willen daarom inzicht krijgen in hun doelmatigheid. Daarnaast is de wereld rondom uw studenten en docenten snel gedigitaliseerd. Dit stelt extra eisen aan uw technische mogelijkheden en onderliggende IT-structuur. Wij helpen u bij die transitie. Dat kan zijn door beschikbare systemen te koppelen en zo data overzichtelijk te presenteren op een dashboard of door elektronische leer- en samenwerkingsomgevingen op te tuigen voor uw studenten.

Retail & Logistics

Als retailer heeft u het liefst loyale consumenten. Toch? Het is voor uw bedrijf inmiddels van levensbelang om alle bezoekers een positieve klantervaring te bieden, ongeacht het kanaal dat de klant kiest. Daarom helpen wij retailers zoals u bij marketing automation, inrichting van e-commerce omgevingen, koppeling met CRMs en servicemodules, CMS-selectie, personaliseren, het inzetten van big data en het realiseren van slagvaardige IT.

Klanten cases

Reinier
  • Manufacturing
Ties
  • Services
Monique
  • Onderwijs & Zorg
Remco
  • Finance
  • Insurance
William
  • Industry
Hilde
  • Finance & Insurance